Izvor: Tanjug
07.11.2021 u 13:20
0

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U SLOVENIJI: Registrovano je 2.313 novozaraženih, dok je jedanaest osoba preminulo od posledica korona virusa!

U Sloveniji je u poslednja 24 sata zabeleženo 2.313 novih slučajeva korona virusa, a pozitivno je bilo oko 42 odsto testiranih uzoraka.

Broj hospitalizovanih porastao je na skoro 800, a preminulo je još 11 pacijentata, pokazuju vladini podaci.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U HRVATSKOJ: Zabeleženo je 4.159 novih slučajeva korona virusa, pedeset osoba preminulo!

U bolnicama širom Slovenije leči se 797 osoba, što je 49 više nego prethodnog dana, a broj pacijenata na intenzivnoj nezi porastao je za devet na 184.

Procenjuje se da je u toj zemlji trenutno aktivno 36.000 slučajeva.

PROČITAJTE JOŠMOSTAR: Muškarac upucan, napadač se predao

Kako bi ograničila naglo širenje korona virusa, Vlada Slovenije je donela niz novih restriktivnih mera, ali se nije odlučila za zaključavanje koje su savetovali iz zdravstvenog sistema, navodeći da su bolnički kapaciteti na ivici izdržljivosti.

Nove mere stupaju na snagu u ponedeljak i uključuju skraćenje radnog vremena lokala i zabranu okupljanja osim za članove istog domaćinstva.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter