Izvor: Novosti
07.11.2021 u 17:26
0

DODIK ČESTITAO KRSNU SLAVU BORCIMA: Vi ste najzalužniji za odbranu Republike Srpske

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku Boračkoj organizaciji Republike Srpske povodom krsne slave – Mitrovdana, ističući da su borci ti koji imaju najveće zasluge u odbrani Republike Srpske i interesa srpskog naroda u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

PROČITAJTE JOŠ: Eskobar doputovao u Sarajevo

– Ovo je još jedna od prilika da izrazimo priznanje i zahvalnost svim herojima koji su dali živote za Republiku Srpsku i ukažemo na važnost i značaj poboljšanja materijalnog statusa boraca, porodica poginulih boraca i ratnih-vojnih invalida. Dužnost i obaveza svih nas jeste da sistemski vodimo računa o svakom borcu, njihovim porodicama i potomcima – poručio je Dodik.

On je naglasio da njihova hrabrost, herojstvo i žrtva koju su podneli obavezuje sve u Republici Srpskoj da čuvaju i jačaju Republiku i da budu podrška porodicama poginulih boraca, ratnim-vojnim invalidima i demobilisanim borcima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

PROČITAJTE JOŠ: EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U SLOVENIJI: Registrovano je 2.313 novozaraženih, dok je jedanaest osoba preminulo od posledica korona virusa!

– Sadašnje i buduće generacije nikada ne smeju da zaborave da su borci u proteklom ratu odbranili Republiku Srpsku i sačuvali srpski narod – poručio je srpski član Predsedništva BiH.

Boračka organizacija Republike Srpske proslaviće sutra krsnu slavu – Mitrovdan, a centralna proslava biće održana u Srpcu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter