Izvor: Alo.rs
15.09.2020 u 08:25
0

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Bivši igrač Zvezde dolazi na Old Traford

Engleski tabloid San prenosi da je Mančester junajted zainteresovan za bivšeg vezistu Crvene zvezde 22-godišnjeg Uroša Račića.

Račića je Valensiji 2018. godine kupila od Zvezde za 2,2 miliona evra. Englezi tvrde da je Junajted spreman da za srpskog defanzivnog vezistu izdvoji 28 miliona funti, uz podsećanje da je Račićeva klauzula 92 miliona funti za nesmetan odlazak iz Valensije.

– Račić je poznat kao radnik na terenu, odličan je u odbrani i ima dobru kontrolu lopte. Takođe, može da šutira sa obe noge – piše u opisu kvaliteta Kraljevčanina koji je preko OFK Beograda stigao do Marakane.

SVE O KORONI

COVID-19: Evropska zemlja koja je pustila ljude da se zaraze i umru od korone sad objavila neverovatne podatke

TIODOROVIĆ: Ako po povratku sa letovanja imate simptome korone bićete BESPLATNO TESTIRANI, ali vam onda sledi SAMOIZOLACIJA SA 65 odsto PLATE

DR NESTOROVIĆ REAGOVAO NA HORSKO PEVANJE: Ovo je opasno u vreme korone (FOTO)

KRZNI ŠTAB: Pozivaju se građani da se HITNO vrate u Srbiju do PETKA!

OD PETKA NOVE PROCEDURE ZA POVRATAK U SRBIJU: Kad uđu u zemlju imaće 24 sata da odu u dom zdravlja

Doneta ODLUKA: Vakcinacija POČINJE 1. OKTOBRA!

Račić od dolaska u Valensiju pre dve godine nije uspevao da ubedi nadležne na Mestalji da mu daju šansu, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau, gde je bio standardan i zapažen

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter