Izvor: Novosti
07.11.2021 u 17:44
0

PRETUŽNE SCENE IZ POTOPLJENOG SARAJEVA: Gore je nego posle rata! Nije nam ostalo ništa!

Voda se gotovo u potpunosti povukla iz naselja Otes u Sarajevu, ostavljajući iza sebe tužan prikaz katastrofalnih posledica poplava.

Brojne kuće i automobili su uništeni, a neki od meštana su preko noći ostali bez ičega.

PROČITAJTE JOŠ: DODIK ČESTITAO KRSNU SLAVU BORCIMA: Vi ste najzalužniji za odbranu Republike Srpske

Meštanin Hilmo Papić, suzdržavajući suze, ispričao je kako je voda prodrla u kuću u noći kada je radio na terenu, odakle je došao nakon što su ga njegova deca obavestila o poplavi.

– Kuću sam napravio pre rata, ali smo je posle rata renovirali i obavljali dodatne radove. Sve smo sami finansirali. Ostala je nula. Trenutno je gore nego posle rata, ništa nije ostalo. Ni igla – rekao je Papić.

Tužne slike pristižu iz ovog sarajevskog naselja poslednjih nekoliko dana. Radnici čiste vodu i mulj, u lokvama plutaju uništeni predmeti iz okolnih kuća i dvorišta.

Građani su još uvek u šoku i suzama. Materijalna šteta je ogromna i izvesno je da će saniranje potrajati mesecima.

PROČITAJTE JOŠ:Eskobar doputovao u Sarajevo

Činjenica da je kiša sinoć prestala da pada donosi tračak optimizma da više štete neće biti.

Vodostaji reka su već jutros dosta niži, a voda se gotovo u potpunosti povukla iz okolnih sarajevskih naselja.

Meteorolozi najavljuju razvedravanje, a meštanima Otesa i Rajlovca preostaje da se posvete saniranju štete i čekaju pomoć sugrađana i vlasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter