Izvor: happyBSC
15.09.2020 u 18:11
0

VRATIO SE BANE! Ivanović ponovo u Premijer ligi (FOTO)

Srpski internacionalac Branislav Ivanović od danas je i zvanično novi fudbaler Vest Bromvič Albiona s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Ivanović se na taj način posle tri i po sezone vratio u Premijer ligu gde je sa velikom uspehom nosio dres Čelsija od 2008. do 2017. godine. Zadužio je broj 20 na dresu.

– Premijer liga je najbolja liga na svetu. Ovo je pravi izazov za mene i spreman sam. Daću sve za tim, imam puno ambicija i neke stvari želim da dokažem – rekao je Ivanović na promociji.

Menadžer kluba Slaven Bilić je objasnio zašto se odlučio za Ivanovića.

– On donosi kvalitet i iskustvo i van terena i na njemu. On će imati veliki uticaj na igrače, ne samo na defanzivce nego na celu ekipu. Bio je jedna od naših glavnih meta i srećni smo što je potpisao – rekao je hrvatski stručnjak.

Ivanović u VBA stiže sa dve titule i Kupom osvojenim u Rusiji sa Zenitom, ali i velikim igračkim iskustvom stečenim igrajući za Čelsi od 2008. do 2017. godine. Sa Plavcima je osvojio bukvalno sve, uključujući i LŠ i LE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter