Izvor: Tanjug
08.11.2021 u 10:18
0

HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretnjaci čekaju pet sati

Na graničnim prelazima Horgoš i Šid, zadržavanje za teretna vozila je pet sati, dok se na prelazu Gradina zadržavaju sat i po vremena, a na Batrovcima tri sata, saopštilo je danas JKP „Putevi Srbije“.

Na izlazu sa graničnog prelaza Kelebija zadržavanje teretnjaka je šest sati, a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na potezu Jošanička Banja – Kopaonik do 15. novembra saobraćaj će biti obustavlen zbog rekonstrukcije puta, a alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik, dok je iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.

PROČITAJTE JOŠ: PREGAŽENA ŽENA NA PEŠAČKOM U LESKOVCU! Vozač se zajedno sa njom zabio u obližnje dvorište!

Takođe, radovi su u toku i u pravcu Bačka Topola-Senta do 30. novembra, od sedam do 17 časova, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

Na auto putu E-75, do 15. decembra, od 7 do 16 časova, u toku su radovi na rekonstrukciji mosta u zoni petlje Požarevac, a za saobraćaj ostaju zatvorene rampe u pravcu Beograd – Požarevac i Požarevac – Niš, a otvorene su rampe Niš – Požarevac i Požarevac – Beograd.

Radovi se odvijaju i na auto putu E-75, na potezu od Jagodine do Ćuprije, do 1. decembra, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd-Niš.

Navodi se da je u pravcu Batočina-Kragujevac, u smeru ka Kragujevcu do 15.decembra zbog radova na kolovoza za saobraćaj zatvorena desna traka, te da se saobraćaj odvija levom trakom u oba smera.

Precizira se da je maksimalna dozvoljena brzina za vozila od 100 do 60 kilometara na čas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter