Izvor: Tanjug
25.09.2020 u 20:24
0

KRALJICA DŽEPAROŠA POKUŠALA SEBI DA PRESUDI: Spasili je zatvorski policajci

Sabaheta Džindo poznatija kao “Kraljica džeparoša” pokušala je izvršiti samoubistvo u KPZ Banjaluka, saznaje Srpskainfo.

Tragediju su danas sprečili zatvorski policajci koji su na vreme reagovali, piše Srpskainfo.

Srpskainfo saznaje da se Džindo pokušala obesiti u kupatilu pritvorske jedinice KPZ gde boravi nakon što joj je nedavno određen pritvor zbog krađa.

SAZNAJTE I OVO…

SRPSKI NARKO-BOSOVI OSTALI BEZ GLAVNOG DILERA: Uhapšen u Beču sa drogom od skoro pola miliona evra

Putin pozvao na pakt sa Amerikom!

TRAGEDIJA, TUGA DO NEBA: Muškarac stradao od UDARA GROMA!

OVO JE KOBNI MOMENAT POGIBIJE DETETA: Dimitrije je traktorom krenuo prema kući, a onda je usledila tragedija

– Džindo je u jutarnjim časovima bila u kupatilu pritvorske jedinice i dežurna policajka prva je primetila da se nešto sumnjivo događa. Naime, Džindo je zaklonila pogled tako što je otvorila vrata toaleta, a na pitanje policajke šta radi odgovorila je da nešto popravlja – objasnio je izvor Srpskainfo iz banjalučkog zatvora.

Nakon toga je dežurna policajka obavestila kolege pa su zajedno ušli u pritvorsku ćeliju. Nakon toga je usledio šok.

Zatvorski policajci su Sabahetu Džindo zatekli na stolici sa belom plahtom koju je nameravala omotati oko vrata kako bi se obesila.

Na sreću tragedija je izbegnuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter