Izvor: HappyBSC
08.11.2021 u 17:05
0

GRMI KAMP NOU: Navijači oduševljeni zbog dolaska Ćavija na trenersko mesto (VIDEO)

U Barseloni vlada opšte veselje nakon što je potvrđeno da će Ćavi Ernandez biti novi trener kluba. 

PROČITAJTE JOŠ: Dušan Vlahović odbio transfer od 80 miliona u Premijer ligu

Ćavi je igračka legenda kluba, a sada vraća u Barselonu kako bi ponovio uspehe koje je beležio igrajući za Barselonu od 1997. do 2015. godine. 

Svoju trenersku karijeru Ćavi je počeo u Kataru, trenirajući Al Sad, za koji je pre toga igrao. Ćavi je sa Al Sadom raskinuo ugovor nakon 2 godine provedene na trenerskoj poziciji i sada je spreman da vodi Barselonu. 

PROČITAJTE JOŠ: MRKELA: Nećemo dozvoliti da se ponovi 2017. godina

Na stadionu „Kamp Nou“ više od 25.000 navijača je ovacijama dočekalo Ćavija. Svi na tribinama su mahali zastavama legendarnom fudbaleru koji, na sreću svih navijača Barselone, sada predvodi tim. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter