Izvor: Telegraf.rs
28.09.2020 u 16:38
0

HAOS U BOLNICI: Potukli se lekari, jer kolega nije hteo da „leči preko veze“?!

O svemu je obavešten MUP, kao i Ministarstvo zdravlja, koje je naredilo dalju istragu.

SAZNAJTE I OVO…

SKUPŠTINA BEOGRADA USVOJILA REBALANS BUDŽETA: Novi gradski budžet 110 milijardi dinara

STIGLE PRVE DOZE VAKCINE U SRBIJU: Evo kada kreće vakcinacija i za koju grupu stanovništva je OBAVEZNA!

„PALI“ U BEOGRADU Zbog duga od 4.000 evra iznudili DESET PUTA više novca, uhapšeni dok su od ŽRTVE UZIMALI KAMATU

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Uhapšen muškarac u Sremskoj Mitrovici, u stanu pronađena municija, metal detektori, stari metalni predmeti i novčići

Dvojica lekara potukla su se u subotu u bolnici u Kumanovu naočigled pacijenata, navodno zbog toga što je jedan bio besan jer drugi nije hteo da leči „preko veze“.

Kako prenose makedonski mediji, lekar I. I. je nasrnuo na svog kolegu K. F. zbog toga što ovaj nije primio njegovu rođaku preko reda, a kad ga je I. I. zvao na mobilni da urgira, kolega mu se nije javljao.

I. I. je za medije rekao da nije istina da je zvao kolegu da bi primio njegovu rođaku preko reda, već da je sukob nastao jer je pacijenta ostavio 45 minuta da čeka na pregled.

O svemu je obavešten MUP, kao i Ministarstvo zdravlja, koje je naredilo dalju istragu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter