Izvor: Alo.rs
01.10.2020 u 16:22
0

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA STIGLA U HUMSKU: Crno-beli neće ni da čuju za manje od 12.000.000 evra ZA NAPADAČA

Jedan napadač je došao u Humsku, drugi je blizu odlaska

Nakon što je postalo jasno da je Filip Holender novi igrač Partizana, pojavila se informacija da se trenutno prvi špic kluba iz Humske blizu odlaska

Kako saznaju mediji, Umar Sadik je dobio ponudu španskog Viljareala koji crno-belima nudi „samo“ 5.000.000, kao i dodatnih 3.000.000 kroz razne bonuse. To nije zadovoljilo odgovorne u Humskoj koji su tu ponudu odbili i odmah poslali odgovor „žutoj podmornici“.

SAZNAJTE JOŠ…

ZAGREVANJE PRED ZVEZDU Navijači Ararata istakli neverovatan transparent (FOTO)

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Tramp je OKRENUO sve u SVOJU korist na OVAJ način

KRIVOKAPIĆ OŠTRO PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Nema povratka na staro!

On je glasio da Partizan ne želi da pregovara bez 12.000.000 na stolu što je u ovom momentu mnogo za španski klub. Viljareal trenutno nije u mogućnosti da ponudi više od pet miliona evra, jer je u problemu sa finansijskim fer plejom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter