Izvor: Alo.rs
03.10.2020 u 09:51
0

ACO PETROVIĆ JASAN: Zvezda je platila Ciboni da bi igrala Evroligu!

Hrvatski stručnjak Aco Petrović izjavio je da je Crvena zvezda dala novac Ciboni kako bi igrala Evroligu

Sve se dešavalo 2014. godine. Petrović je govorio o trenutnom stanju u ABA ligi, a onda se osvrnuo i na ovaj događaj.

– Taj odnos počinje u godini kada je Cibona osvojila ABA ligu, pobedom na Zvezdom u polufinalu, a onda i nad Cedevitom u Beogradu. Cibona je dobila garancije da će biti obezbeđana finansijska sredstva za učešće u Evroligi, a na kraju od toga nije bilo ništa. U elitno društvo je otišla Zvezda. Ne želim da rizikujem bilo kakvu tužbu, pa ću iskoristiti ono što su me naučili moji advokati. Kada želiš da kažeš nešto sporno, uvek naglasi navodno pre toga. Navodno, Cibona je za odustanak od Evrolige bila finansijski pokrivena – ispričao je bivši selektor Hrvatske u podkastu „SuperSportske“.

SVE O SPORTU

RATNIK KOME SE KLANJAJU PROTIVNICI (VIDEO)

LEBRON SIGURNIM KORACIMA KA TITULI: Majami nije mogao ništa protiv Lejkersa

PRAZNOM ARENOM ODJEKIVALI KRICI: Užas! Ovakvu povredu svet ne pamti

NOVI PROBLEMI ZA CRNO-BELE U PRELAZNOM ROKU: Partizan ostao bez štopera

ŠOKANTNO! ŠPANAC NIJE KRALJ ŠLJAKE: Nadalu nedostaje 240 pobeda da bi bio najbolji!

Te godine Cibona je pobedila Zvezdu, Cedevita je bila bolja od Partizana u polufinlu, a u finalu su „vukovi“ bili bolji od „sokića“ i mogli su u Evroligu. Ipak, prepustili su mesto crveno-belima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter