Izvor: Tanjug
08.10.2020 u 21:39
0

Princ Albert svečano otvorio Olimpijski muzej u Sarajevu

– U Sarajevu je večeras svečano otvoren Olimpijski muzej BiH, a ceremoniji su prisustvovali gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka i Princ od Monaka Albert II, kao i još nekoliko važnih zvanica.

Gradonačelnik Skaka i Princ Albert II su zajedno presekli vrpcu i pozvali ostatak zvanica da uđu u ovu važnu građevinu koja čuva duh vremena kada je glavni grad BiH bio centar sveta.

PROČITAJTE I OVO

U SRBIJU STIGLE PNEUMOKOKNE VAKCINE: Cepivo je namenjeno državnim i privatnima domovima za stare i biće BESPLATNO

VEČERAS SVE ZATVORENO OD 23.00! Nove mere Vlade Srbije stupile na snagu, odmah kreću i RIGOROZNE KONTROLE

VUČIĆ: Ima jedan projekat, direktno uperen protiv interesa SR

UŽAS: Marija pokušala da pobegne od pomahnitalog ljubavnika koji joj je lupao na vrata, pravio zasedu, pa joj NAORUŽAN ULETEO U KOLA

Olimpijski muzej je sagrađen 1903. godine, a uništen je i zapaljen 27. aprila 1992. godine, na samom početku rata. Večeras, 28 godina nakon što je srušen, Olimpijski muzej je otvorio svoja vrata za posetioce.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter