Izvor: Blic.rs
10.10.2020 u 13:55
0

OGLASILA SE PORODICA PEKOVIĆA „Nikola je stabilno i diše samostalno“

Nakon što je danas kako bomba odjeknula vest da je bivši košarkaš Partizana i crnogorske reprezentacije Nikola Peković u teškom stanju zbog posledica korona virusa i da se bori za život, za se oglasila Pekovićeva porodica i istakla da je Peković u stabilnom stanju u podgoričkoj bolnici, gde lekari budno prate njegovo stanje.

– On je od juče u podgoričkoj bolnici i diše apsolutno samostalno. Svi njegovi vitalni parametri što se tiče kiseonika potpuno su u redu – rekli su za iz Pekovićevog uskog kruga, navodeći da košarkaš nije ni jednog trenutka bio na respiratoru.

OVO MORATE ZNATI

STIŽE NAM SNEG: Mnogi delovi Srbije će se ZABELETI!

BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Stiže nam KORONA UDAR? Zabrinjavajuća statistika!

DANAS SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Ovih PET stvari treba poneti na groblje, a običaji nalažu da se ispoštuje JEDNA BITNA STVAR!

Kako su rekli, bivši košarkaš je testiran na korona virus, koji mu je potvrđen, i smešten je juče u podgoričku bolnicu.

– On je sve vreme stabilno, ali uz konsultacije sa doktorima, rečeno je da je bolje da ostane na praćenju u zdravstvenoj ustanovi. To je proces koji traje – rekao je naš sagovornik i dodao da porodica bivšeg košarkaša „moli za privatnost i da se ne šire neistine o njegovom zdrvstvenom stanju“.

Ranije danas javnost je potresla vest da je bivši košarkaš Partizana i crnogorske reprezentacije Nikola Peković zaražen korona virusom, da je u teškom stanju i priključen na respirator.

Kako je navedeno u prvoj infromaciji, Peković je sa simptomima virusa kovid-19 primljen u podgoričku bolnicu pre 15 dana, a stanje mu se u međuvremenu pogoršalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter