Izvor: Alo.rs
11.10.2020 u 16:29
0

Nevreme POGODILO REGION: Uskoro STIŽE u Srbiju! Ovo je trenutna situacija u Hrvatskoj! (VIDEO)

Nevreme praćeno obilnom kišom i munjama zahvatio Istru i Kvarner.

Meteorolog Tea Blažević na svom Tviter nalogu piše da je “obilna kiša pala na severnom Jadranu, već više od 60 litara po kvadratnom metru, što sistemi za odvodnjavanje teško mogu da progutaju. Na putevima se stvaraju bujice vode, a saobraćaj je u kolapsu”.

Najviše kiše padaće u riječkoj regiji, lokalno više od 60 litara po kvadratnom metru, što može prouzrokovati bujične poplave, kaže Blažević i dođe da će vrlo kišovito biti i na širem području Gospića, gde isto tako prete bujične poplave.

Grad Poreč je pod vodom, što potvrđuje i snimak koji je na Fejsbuku objavio Radio Centar-Poreč.

Prodor hladnijeg vazduha mogao bi tokom dana da rezultira prelazom kiše u sneg, u planinskim područjima, moguće i ispod 1.000 metara nadmorske visine, kao što se u srednjem delu dana već dogodilo u Kranjskoj Gori. 

OVO MORATE ZNATI

SVETSKA BANKA NEMA LEPE VESTI: U ekstremnom siromaštvu završiće više od 150 miliona ljudi

OTPUTOVAO U SAD I NADA SE POZITIVNOM ISHODU: Situacija u kojoj se nalazi Hašim Tači je teška

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KRALJEVU: Jedna osoba poginula, drugoj se lekari bore za život

SLOVENIJA UPRAVO SAOPŠTILA: Srbija je na zelenoj listi

APEL VOZAČIMA: Bez registracije možete ostati zbog NOVOG PROPISA

Na širem zagrebačkom području moglo bi pasti od 20 do 40 litara kiše po kvadratnom metru, od 25 do 45 na karlovačkom području.

Uz padavine, treba računati i na grmljavinu, posebno na splitskom i riječkom području.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter