Izvor: Alo.rs
13.10.2020 u 08:24
0

LEBRON JAČI OD DŽORDANA: Dao moć SVIM NBA ZVEZDAMA

LeBron Džejms ispunio je svako očekivanje koje je pred njega postavljeno. Poslednje je bilo osvajanje naslova sa Lejkersima i nove titule MVP-a finala

„Niko nije igrao pod takvim pritiskom kao LeBron. Ni ja, ni Majkl Džordan ni Leri Bird. Znate li vi koji je pritisak doći u Stapls Center i igrati ispod svih onih dresova i zastava prvaka? LeBron je toga bio svestan i rekao je da tačno to želi. Obećao je da će odvesti Lejkerse do titule i to čini“, rekao je Medžik Džonson.

Osim talenta i rada, Džordan je imao kompetitivnu crtu neuporedivu sa bilo čim dotad viđenim, mentalitet ubice koji će u najsitnijem detalju pronaći dodatnu motivaciju da uništi protivnika. Tu crtu imao je i pokojni Brajant i zbog nje je bio toliko obožavan, a neprežaljen nakon tragične pogibije ove zime.

LeBron nema tu crtu. On je svoju veličinu izgradio na drugi način.

NOVAK ĐOKOVIĆ NA KROVU SVETA

FUDBALER OTKRIO KAKO JE POSTAO VERNIK NAKON PAKLA: Čuo sam glasove koji su govorili da ću poginuti u saobraćajnoj nesreći

BRITANAC BEZ PARDONA PONIZIO ŠVAJCARCA I ŠPANCA: Ovim rečenicama o KRALJU BELOG SPORTA uzdrmao celu planetu

IVANIŠEVIĆ O REČIMA ZA NADALOVOG TRENERA: Ne kajem se! Najlakše je reći biće šta bude, verovao sam da Novak pobeđuje

Od prvog dana ispunio je svaki cilj koji je pred njega postavljen, svako očekivanje, a ona su udvostručena kad su ga na draftu 2003. kao prvog izabrali Kavalirsi, klub iz Klivlenda. LeBronu je na leđa stavljen teret povratka titule.

Trebalo mu je 13 godina, od kojih je četiri proveo u drugom klubu i trpeo uvrede, pa i pretnje smrću od dojučerašnjih fanova, ali 2016. je ispunio i taj najveći cilj spektakularnim preokretom nakon 1:3 u finalu protiv Golden Stejt Voriorsa, koji su te sezone postavili rekord sa 73 pobede.

LeBron je zvezdama širom NBA lige dao moć da upravljaju sopstvenom sudbinom i zarađuju više nego ikad, a Džordan nije mogao da pomogne ni Skotiju Pipenu da zaradi koliko vredi, najviše zbog toga što je u poslednjim sezonama svojom revolucionarnom platom popunjavao ogroman deo prostora.

Konačno, igrao je u eri vladavine društvenih medija, sa kojima Džordan nije morao da se nosi, a veliko je pitanje koliko bi oni promenili percepciju o njemu, s obzirom na to da je i on imao hejtere, ali oni tada nisu imali prilike da se pokažu svetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter