Izvor: kurir.rs
13.10.2020 u 10:03
0

POZITIVAN STAV ORLOVA: PIKSI PORUČIO DA ĆE MASAKRIRATI ŠKOTE

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi komentarisao je igru „Orlova“, ali i poručio da Srbije predugo čeka učešće na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u Oslu sa 2:1 i izborili finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Napravljena je velika stvar, ali, iako još ništa nije gotovo i treba pobediti i Škote u Beogradu 12. novembra.

Za našu legendu Dragana Stojkovića Piksija dileme nema.

„Bolji smo od Škota. Dobićemo Škote u Beogradu, pa onda neka nam dođu Hrvati. Nismo bili na evropskim prvenstvima od 2000. godine, što je dugo, predugo za zemlju poput naše“, rekao je za ostrvske medije Piksi i dodao da smatra da selektor Ljubiša Tumbaković radi odličan posao:

NOVAK ĐOKOVIĆ NA KROVU SVETA

FUDBALER OTKRIO KAKO JE POSTAO VERNIK NAKON PAKLA: Čuo sam glasove koji su govorili da ću poginuti u saobraćajnoj nesreći

BRITANAC BEZ PARDONA PONIZIO ŠVAJCARCA I ŠPANCA: Ovim rečenicama o KRALJU BELOG SPORTA uzdrmao celu planetu

IVANIŠEVIĆ O REČIMA ZA NADALOVOG TRENERA: Ne kajem se! Najlakše je reći biće šta bude, verovao sam da Novak pobeđuje

„Znam da dobro pripremiti momke za Škotsku i da poštuje protivnika, ali, da budem skroz iskren: bolji smo od Škotske i to će se videti na terenu. Ako budemo igrati kao u Oslu, masakriraćemo ih! Imamo toliko tehnički fantastičnih igrača i zaslužujemo da budemo u društvu najboljih na svetu. Protiv Norveške smo taktički odigrali na vrlo visokom nivou, trebalo je da pobedimo sa pet golova razlike! Dominirali smo protiv ekipe za koju se pričalo da će nas lako dobiti“, zaključio je Piksi.

Poznato je da pobednika duela Srbija – Škotska u grupi na EP čekaju Engleska, Hrvatska i Češka pa je tako moguć prvi fudbalski duel Hrvatske i Srbije na nekom velikom takmičenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter