Izvor: telegraf
09.11.2021 u 18:28
0

VOZIO U POGREŠNOM SMERU: Biciklista mu ukazao na grešku, on ga udario kolima i pobegao!

Čovek je završio na zemlji, ali na svu sreću nije zadobio nikakve povrede. Mađarska policija traga za vozačem osumnjičenim da je kolima udario i oborio jednog biciklistu.

Incident se odigrao u jednom delu Mađarske u skučenoj, jednosmernoj ulici. Kamera iz vozila koje se kretalo u pravom smeru, snimila je ceo incident. Na snimku se vidi vozilo koje se kreće u pogrešnom smeru.

PROČITAJTE JOŠSARAJEVO: Pucnjava zbog saobraćajne nesreće, jedna osoba ranjena

Ubrzo se pored njega pojavljuje biciklista, koji mu je nešto rekao. Pretpostavljamo da mu je skrenuo pažnju na to da vozi u pogrešnom pravcu jednosmerne ulice.

PROČITAJTE JOŠKORONA BUKTI U REGIONU: Najgore u Rumuniji

Čoveku u automobilu se komentar verovatno nije dopao, pa je vozilom oborio momka na biciklu. On je završio na zemlji, ali nije zadobio nikakve povrede.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter