Izvor: HappyBSC
17.10.2020 u 11:40
0

BRUTALNA SVAĐA U SPAVAĆOJ SOBI: Treslo se sve a kreveti odskakali od njegovih reči

Žestoka svađa u spavaćoj sobi!

Nevenu je zasmetalo što režiserka daje sebi za pravo da radi, kako on tvrdi, šta god poželi. Ovaj takmičar nije mogao da podnese to što je Golubovićeva zauzela spavaću sobu i palila tamjan koji njemu smeta. Jelena se oglušila na njegove molbe i upozorenja, pa je krenula – neviđena svađa. Iskusna rijaliti takmičarka je terala po svom i nije se obazirala ni na koga u sobi, pa je kadila i pojedine takmičare koji su se tu zatekli. 

SVE O SPORTU

ŽELEZNIK DOČEKUJE CRNO-BELE: Šćepanović poziva na koncentraciju i borbenost

KRALJ ŠLJAKE SUROV PREMA NOLETU: Rafa SRPSKOM ASU nije dao da stoji

DEJAN STANKOVIĆ O LAVOVSKOJ BORBI NJEGOVIH IGRAČA: Srce na terenu za trijumf u 163. derbiju!

Parovi su ostali bez teksta a šok je nastao kada je Neven izgubio kontrolu, nije više mogao da se uzdrži i počeo da galami iz sveg glasa. 

– Ostavi više to i izađi iz spavaće sobe! Muka mi je od tebe! – rekao je Jeleni Golubović. 

Jelena, međutim, ne bi bila Jelena KADA NE BI TERALA INAT, pa je nastavila kao da Nevenove reči ne dopiru do nje.  Da li će zakopati ratne sekire ili ne, saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i dobijete informacije iz prve ruke. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter