Izvor: Novosti.rs
18.10.2020 u 19:09
0

OBRT! Ova stranka odbila da bude u sastavu nove vlade Crne Gore!

Kažu da će podržavati sve procese koji su usmereni ka evropskim integracijama

OVO MORATE ZNATI

PARTIZAN-ZVEZDA (1:1) Utakmicu obeležili sukobi i kartoni! (VIDEO)

KORONA PRESEK: Registrovano još 214 slučajeva, PREMINULE dve osobe

DRAMA NA BRANKOVOM MOSTU: Muškarac (45) hteo da izvrši SAMOUBISTVO!

EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Gori restoran na Vračaru!

Glavni odbor Bošnjačke stranke (BS) odlučio je danas da ta stranka neće biti članica nove vlade Crne Gore.

– Zbog različitog pristupa i određenih ideoloških razlika s nekim članicama nove vlasti, oko važnih društvenih pitanja u Crnoj Gori, te odnosa prema manjinskim narodima, kako u nedavnoj prošlosti, tako i sadašnjih političkih programa, Glavni odbor Bošnjačke stranke je odlučio da BS u ovom političkom trenutku, ne treba biti članica buduće Vlade – navodi se u saopštenju stranke posle sednice GO u Rožajama.

Glavni odbor BS je, dodaje se, jednoglasno podržao opređeljenje da BS ostane, kao i do sada, samosvojan i autentičan politički subjekat, predstavnik političkih interesa bošnjačkog naroda i drugih građana.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

SKANDAL! Albanci skinuli i izgazili srpsku zastavu (VIDEO)

U utorak sednica Predsedništva SNS

NEK SE SPREME SVI KOJI IMAJU KREDIT! Rata vam je veća? Evo kako da se vratite na staro i koliko to KOŠTA

Bošnjačka stranka ostaje privržena principima demokratije, vladavine prava i demokratskih reformi, ističe se u saopštenju.

Stranka će, kako se dodaje, podržavati sve procese koji su usmereni ka evropskim integracijama, prozapadnom putu, snaženju institucija, unapređenju položaja i statusa Bošnjaka, u političkoj, ekonomskoj i socijalnoj sferi.

Bošnjačka stranka najavljuje da će biti partner svim demokratskim snagama, i iz vlasti i iz opozicije, koje imaju ove ciljeve i da će podržati sva zakonska rešenja u tom pravcu, kao i da će budno pratiti sva naredna dešavanja i podržavati sve pozitivne i reformske procese, dodaje se.

– Bićemo partneri u svim budućim projektima Vlade usmerenim društvenom i ekonomskom boljitku, kao i svim političkim snagama koje su okrenute dobrobiti građanske, multietničke i evropske Crne Gore – ističe se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter