Izvor: tanjug
10.11.2021 u 07:23
0

NOĆ ZA NAMA: Dve osobe lakše povređene u saobraćajnim nezgodama

Dve osobe su lakše povređene noćas u dve saobraćajne nezgode, a osim ovih, nije bilo drugih većih incidenata u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:BEOGRAD: Počasna paljba povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, u 00:34 na novom Novosadskom putu u saobraćajnom udesu jedna osoba je lakše povređena, a nešto kasnije 05:38, u još jednoj nesreći na starom Železničkom mostu takođe je lakše povređeno jedno lice.

Dežurne ekipe do 06:00 ujutru imale su 121 intervenciju, od toga devet na javnom mestu, a obavile su 37 interkliničkih prevoza kovid pacijenata i osam transporta sa kućne adrese do Infektivne klinike.

PROČITAJTE JOŠ: RADOJIČIĆ: Omogućićemo mladima da svoja znanja implementiraju u Srbiji

Kao i prethodnih dana, javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome, a hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, astmatičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su su se za savete lekara zbog svojih tegoba, a bilo je onih koji su zvali zbog simpoma povišene temperature, prehlade ili kovida. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter