Izvor: HappyBSC
21.10.2020 u 13:40
0

DEJAN TOMAŠEVIĆ O FOTELJI MINISTRA SPORTA: Okrenuo sam list, sve je još vruće

Kuvanje oko budućih ministara, u kabinetu premijerke Ane Brnabić u Nemanjinoj iznedrilo je i ime Dejana Tomaševića. 

Ovaj proslavljeni košarkaš spominje se kao naslednik Vanje Udovičića na mestu prvog čoveka u Ministarstvu sporta. 

– Još je vruće, priča o ministarskoj pozicii je aktuelna i ne bih želeo sada da produbljujem tu temu – rekao je Tomašević.

Trofejni sportista naglašava da je nakon decenija koje je posvetio košarci odlučio da pokrene privatan biznis uz komentar:

 – Za sada mi dobro ide – sa smeškom objašnjava doskorašnji generalni sekretar KSS.


Bogata karijera

Dejan Tomašević je dobitnik velikog broja nagrada i priznanja za koja ne bi bila dovoljna ni cela soba. Malo je reći da ga karakteriše blistava karijera. Čovek koji je osvojio mnogobrojne medalje I na međunarodnoj klupskoj sceni znao je samo za uspehe.

Od Kupa Španije do  osvojanja ULEB kupa. Posebno upečatljivo, bar što se klupskih trofeja tiče, bile su sezone u grčkom Panatinaikosu s kojim je osvojio dva nacionalna šampionata i dva Kupa Grčke, a 2007. i sam vrh Evrope – Evroligu. Impozantan značaj i doprinos dao je i kao generalni sekretar KSS.


Mediji su objavili da je Dejan Tomašević kandidat za ministra sporta, i naveli su da se seli u Ministarstvo sporta i omladine. Tomašević je istakao da ne zna kome bi palo na pamet da izmisli takvu priču i bavi se tom temom. Osvrnuo i na aktuelnog ministra Vanju Udovičić za koga je imao samo reči hvale. 

On je objasnio da Ministarstvo sporta ima ministra i to kako tvrdi njemu dragog čoveka. Bivši košarkaš precizan u odgovorima kao i na terenu nekada pa je samouvereno rekao da nije novi  ministar sporta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter