Izvor: Still
21.10.2020 u 23:48
0

PODMUKLA OPASNOST: Rešite se parazita iz organizma na OVAJ način

Najbolji lekovi…

SVE O KORONI

KON: Broj novozaraženih je UZNEMIRUJUĆE VELIK!

Preminu dobrovoljac koji je primio oksvordsku vakcinu

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Oboren rekord po broju obolelih!

RUSI TVRDE: Naša nova vakcina protiv korone bezbedna za sve!

DR GORAN BJELOJEVIĆ OTKRIVA: Evo koliko STE ZAŠTIĆENI ako SAMO nosite MASKU! (VIDEO)

Prisustvo parazita u crevima često nije moguće odmah primetiti, ali oni mogu da budu veoma opasni po zdravlje.

Lako može da se desi da ste već imali parazite u crevima ali toga niste ni bili svesni, jer postoje namirnice koje ih veoma brzo izbacuju.

Ove 4 namirnice su spas protiv parazita u crevima:

1. Šargarepa

Pojedite dve kuvane ili pečene šargarepe na prazan stomak. Osim što ćete izbaciti parazite, šargarepa će vam pomoći da ojačate vid. 

2. Sok od svežeg povrća

Ispijanje svežeg soka od povrća ima brojne benefite za ljudsko zdravlje, a jedan od njih je i čišćenje creva od parazita i toksina. Pijte sok od šargarepe, celera, spanaća i krastavca i brzo ćete rešiti ovaj problem.

3. Maslinovo ulje

Ovo ulje je praktično lubrikant za vaš sistem za varenje i može da izbaci parazite u neverovatno kratkom roku. Najbolje je pomešati ga sa lišćem origana, procediti i piti ovu mešavinu dva puta dnevno. Možete dodati i malo meda. Ova metoda će očistiti creva od parazita i poboljšati funkciju sistema za varenje.

4. Beli luk

U pitanju je moćni analgetik, antibiotik i antioksidans koji može da ubije crevne parazite i generalno da vam popravi zdravlje. Najbolje je nekoliko čenova belog luka pomešati sa susamovim uljem, prokuvati i uzimati dva puta dnevno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter