Izvor: Tanjug
22.10.2020 u 12:07
0

IDE NA BOLJE! ZDRAVLJE MITROPOLITA AMFILOHIJA U BLAGOM POBOLJŠANJU: Test pokazao da nije zaražen koronom, i dalje će biti pod lekarskim nadzorom

Zdravstveno stanje arhiepiskopa cetinjskog i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je početkom oktobra oboleo od korona virusa, u blagom je poboljšanju, saopštila je Mitropolija crngorsko-primorska.

S obzirom na to da oporavak teče planiranim tokom i dinamikom, iz MCP poručuju da u dogovoru sa lekarskim timom više nema potrebe da o zdravstvenom stanju mitropolita javnost obaveštavaju svakog dana, kao što je to bilo do sada.

Jučerašnji test pokazao je da mitropolit više nije zaražen virusom korona.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

Poslanici danas BIRAJU Dačića za PREDSEDNIKA PARLAMENTA!

Brnabić PREUZIMA MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA: Na toj funkciji do imenovanja novog ministra!

U Americi HAOS PRED IZBORE: FBI održao vanrednu konferenciju i ŠOKIRAO SVET!

Pravac ŠALTERI! Počinje ISPLATA novca za jednu grupu građana, a za drugu u petak!

„Mitropolit Amfilohije će i dalje biti pod stalnim lekarskim nadzorom, koji sprovodi kompletan terapijski postupak još od 6. oktobra, od kada se nalazi na bolničkom ječenju“, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter