Izvor: kurir.rs
26.10.2020 u 14:14
0

SVI DETALJI SVADBE NIKOLE JOKIĆA: Zabranjeni telefoni, ugovori sa milionskim kaznama, lumpovanje mladoženje Jokića

U jednoj poznatoj vinariji organizovano veselje, a mi vam donosimo šta se sve dešavalo na svadbi zvezde NBA lige

Kao grom iz vedra neba u subotu je odjeknula vest – oženio se Nikola Jokić! Srpski košarkaš u subotu se zakleo na večnu ljubav Nataliji Maćešić, sa kojom je u vezi od davne 2013. godine.

– Veoma mali broj ljudi je uopšte znao za svadbu. Nikola i Natalija su želeli da sve prođe potpuno izolovano od strane medija, pa su zato od svih konobara i muzičara zahtevali da potpišu ugovore po kojima neće koristiti telefone, praviti fotografije, niti iznositi detalje sa svadbe u javnosti. Kazna za kršenje toga su milionske – kaže izvor blizak košarkašu.

SAZNAJTE JOŠ…

LONČAR: Spremamo se za najgori scenario, Arena primila prve pacijente!

BROJ SE DRASTIČNO POVEĆAVA: U Dečjoj klinici KBC „Dragiša Mišović“ leči se beba od 5 meseci!

Vučić i Dodik o izgradnji aerodroma u Trebinju

DR NADA MACURA ZA HAPPY TV: Čovek je PREMINUO tokom PRELJUBE, NEPRIJATNA situacija!

Uspeli smo da saznamo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata jedne poznate vinarije gde se organizovala proslava.

– Nikola je dovodio atmosferu do usijanja! Uživao je u svakom momentu svadbe, peo se na sto, kitio stalno muzičare i uživao u muzici koja je bila isključivo Natalijin i njegov izbor. To su bili pravi, izvorni narodnjaci, prednjačile su pesme Tozovca i Miroslava Ilića. Igralo se često i kolo, a sve po taktovima poznatog harmonikaša Ace Sofronijevića – navodi sagovornik Kurira. Tek nekoliko desetina gostiju dobilo je pozivnicu.

– Samo najuža rodbina i prijatelji su bili tu. Zbog korone i svih mera države, mladenci nisu mogli da pozovu sve koje su planirali, međutim, biće i narednih dana proslava baš za one koji nisu bili tu na svadbi. Veselje će da potraje još dve nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter