Izvor: Alo.rs
01.11.2020 u 09:07
0

SETIJEN PROGOVORIO: Ko sam ja da menjam Mesija?!

Bivši trener Barselone Kike Setijen rešio je da govori otvoreno o svemu, pa i Lionelu Mesiju

 Postoje igrači kojima nije lako upravljati. Među njima je i Leo. Moramo takođe imati na umu da je on najbolji fudbaler svih vremena. A ko sam ja da ga menjam? Tamo su ga prihvatili takvog kakav jeste svih ovih godina i nisu ga promenili. Postoji još jedan aspekt izvan samog igrača i njime je teško upravljati. To je nešto svojstveno sportistima što se može videti u dokumentarcu o Majklu Džordanu. Vidite stvari koje ne očekujete. Veoma je uzdržan, ali te tera da vidiš stvari koje on želi. Ne priča puno – kaže Setjen.

Bivši trener Barselone veruje da bi neke stvari sada mnogo drugačije uradio.

VERNICI ISPRAĆAJU SVOG VOĐU

ONI ĆE GOVORITI NAD ODROM PREOSVEĆENOG MITROLOPITA!

MITROPOLIT AMFILOHIJE SVE ŠTO JE IMAO DAO JE NARODU: Objavljen spisak lične svojine Amfilohija

UŽIVO! SAHRANA MITROPOLITA: Vernici ispraćaju SVOG VOĐU

PODGORICA U CRNOM: DEJAN BODIROGA DOPUTOVAO NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS NA SAHRANI AMFILOHIJU

– Nakon što sam napustio klub bilo mi je jasno da je trebalo donositi drugačije odluke u određenim trenucima, ali postoji nešto što je iznad vas – klub. To je iznad predsednika, igrača, trenera. To su klub i navijači. Oni su ti kojima dugujete najveće poštovanje i morate da uradite ono što je najpovoljnije za klub u celini.

Na kraju se potpuno slomio.

– Nisam bio svoj. Nisam mogao da budem ili nisam znao kako da budem. To je istina. Kada dođete u klub Barsine dimenzije već znate da stvari neće ići lako, bez obzira na to što imate najbolje igrače na svetu. Istina je da nisam mogao da budem svoj, niti sam učinio ono što je trebalo – zaključio je Setijen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter