Izvor: Alo.rs
01.11.2020 u 12:04
0

FEDEREROVE REČI UZDRMALE BELI SPORT: U MENI JOŠ IMA TENISA

Povreda kolena muči Rodžera Federera, ali… Švajcarac još uvek nema nameru da se preda i okonča karijeru

– I dalje se borim za povratak, želim da budem na terenu, voleo bih da igram sa legendama igre, sa najboljim igračima, osećam da je još malo ostalo u meni. Dobro mi ide, to je dug proces – ne dnevni, već nedeljni. Trenirao sam prošle nedelje, trebalo bi da sam početkom januara na terenu, definitivno se ne povlačim sada – rekao je Federer.

Nastavio je u istom ritmu.

VERNICI ISPRAĆAJU SVOG VOĐU

ONI ĆE GOVORITI NAD ODROM PREOSVEĆENOG MITROLOPITA!

MITROPOLIT AMFILOHIJE SVE ŠTO JE IMAO DAO JE NARODU: Objavljen spisak lične svojine Amfilohija

UŽIVO! SAHRANA MITROPOLITA: Vernici ispraćaju SVOG VOĐU

PODGORICA U CRNOM: DEJAN BODIROGA DOPUTOVAO NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS NA SAHRANI AMFILOHIJU

DIREKTAN PRENOS! PRAVOSLAVDIREKTAN PRENOS! PRAVOSLAVNI SVET SE OPRAŠTA OD MITROPOLITA AMFILOHIJA! (VIDEO)

PRVI VOZGLAS NA LITURGIJI MITROPOLITU AMFILOHIJU JE BIO NA ARAPSKOM! Učinio ga je jeromonah Prokopije iz Antiohijske patrijaršije!

– Uživam u Švajcarskoj, poslednji put sam bio duže od šest nedelja kod kuće kada sam imao 16 godina. Opuštenije je, ne samo meni, već i mojoj deci. Mogu ponekad da se uspavam jer kasno odem u krevet, nema stresa koji donose mečevi, odem u šetnju ponekad, a deca od kuće rade školu svakako – zaključio je Federer.

Rodžer nikada nije potpuno otvoreno govorio o kraju karijere, jasno je da još uvek želi da igra i bori se da sačuva svoje rekorde.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter