Izvor: Novosti.rs
03.11.2020 u 08:57
0

U REGIONU SVE GORE: Zbog korone na respiratoru u RS još 47 osoba!

Vlada Srpske razmatra sve mogućnosti smeštaja pacijenata zaraženih virusom korona u bolničke kapacitete u Banjaluci, Bijeljini i svim drugim mestima gde se za to ukaže potreba, poručio je premijer RS Radovan Višković.

DANAS SE PRIČA O:

POGORŠANJE! VANREDNA situacija u Dimitrovgradu: Uvedene sledeće mere!

NOVI PLANOVI ALBANACA: Trud za čišćenjem severa Kosova od Srba!

DANAS SLAVIMO ODGONITELJA DEMONA: Svetitelj koji daje snagu i pomoć za rešavanje problema 

On je naglasio da građani moraju biti svesni činjenice da se to pitanje neće moći adekvatno rešavati ukoliko epidemija uzme više maha i dođe do maksimuma.

– Svaki građanin može da doprinese da zaštitimo bolnički sektor, privredu, da zaštitimo svoje i zdravlje svoje porodice – rekao je Višković.

On je istakao da se građani moraju pridržavati svih mera kojih se pridržava čitav svet, a koje se odnose na nošenje maski, na držanje odgovarajuće distance i na smanjenje ili izbegavanje okupljanja.

SAZNAJTE JOŠ…

ODLUČUJUĆI DAN ZA AMERIKU: Izbor između Trampa i Bajdena

NESREĆA U BATAJNICI: Ima povređenih

MARADONA U BOLNICI: Klonuo na terenu, nije mogao da podigne ruku!

Inače, na poslednjem testiranju u RS 323 osobe od 777 su bile pozitivne na koronu. Prijavljena je i smrt petoro pacijenata. U bolnicama po RS je 47 pacijenata na respiratoru, a ukupno je na bolničkom lečenju 790 obolelih od korone.

Premijer RS, Radovan Višković, kaže da i zdravstveni sektor ukazuje da je u ovom momentu jedina preventivna mera nošenje maski, distanca i izbegavanje okupljanja.

– Treba da ispoštujemo donete mere, stavimo situaciju pod kontrolu i time izbegnemo scenario Italije i Francuske i drugih zemalja iz marta i aprila ove godine – rekao je Višković.

U Federaciji Bosne i Hercegovine je juče zbog posledica virusa korona preminulo 26, a u Republici Srpskoj pet osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter