Izvor: Kurir.rs
04.11.2020 u 10:03
0

KARI PORUČIO: Ne bih imao nikakvu barijeru da vodim crno-bele!

Proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Svetislav Pešić izjavio je da ne bi imao barijeru da preuzme Partizan, ali da trenutno ne razmišlja o tome.

Bivši trener Crvene zvezde poručio je da do kraja tekuće sezone ne planira da vodi nijednu ekipu.

Da li bi u budućnosti pokušao da kao trener crno-belih prekine dominaciju kluba sa Malog Kalemegdana?

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ JEDAN UDARAC NA SRBINA: Toliko meseci bez tenisa i onda…

PRVI KANDIDAT JE JOANIKIJE! Neko od vladikine duhovne dece bi mogao da dođe na presto

RAT ZBOG DEČKA IZ SRBIJE: TZV. KOSOVO I ŠVAJCARSKA u sukobu ZBOG NJEGA

„Nisam o tome razmišljao, ali što bih imao barijeru… Mada, logičnije je da budem trener Pirota, tamo sam počeo. Iako je možda primerenije da u Srbiji držim klinike, seminare, predavanja, eventualno nekom budem pomoćni trener. Još nisam doneo nikakvu odluku šta ću raditi u budućnosti“, rekao je Pešić za „Sportski žurnal“.

Podsetimo, Pešić je protekle dve sezone vodio Barselonu, ali je saradnja sa katalonskim gigantom prekinuta nakon neuspeha u finalu španskog prvenstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter