Izvor: Alo.rs
04.11.2020 u 14:30
0

NOVINAR IZAZVAO ZEMLJOTRES: Tramp je kao Đoković!

U Americi se vodi velika borba za mesto predsednika, a jedan poznati novinar u celu priču uvukao je našeg Novaka Đokovića, i to tako što ga je uporedio sa Donaldom Trampom.

Dok se u Americi glasa, jedan komentar bio je dovoljan za haos. Novinar „Sports ilustrejted“ Džon Verthajm izneo je svoje mišljenje koje je zapalilo društvene mreže.

– Prijatelj mi je napisao da je Tramp krenuo Đokovićevim putem kada je pobedio 2016. godine, izgubivši u ukupnom zbiru glasova za 2,1 odsto. Ako Tramp sada pobedi, to će biti ekvivalent poraza od 6:1 u setovima. Kao što teniseri znaju – što je na bolan način osetio i Federer – ne dobijaš mnogo veća priznanja za pobedu od 6:1 u setovima u odnosu na 7:6 – napisao je Verhajmp.

Nastavio je u istom ritmu.

IZBORI U AMERICI

UŽIVO IZBORI U SAD! Iz časa u čas sa birališta širom Amerike (FOTO, VIDEO)

ZAUSTAVLJENO BROJANJE GLASOVA! TRAMP PORUČIO: Vodili smo, a onda je sve stalo, obratićemo se Vrhovnom sudu

TRAMP SRBIJI DONOSI NOVAC I NOVA RADNA MESTA

– Samo mali Simpsonov paradoks. Teniser može da osvoji manje gemova i da opet dobije meč, kao što i predsednički kandidat može da osvoji manje glasova – i opet dobije više elektorskih, a da opet pobedi na izborima – dodao je novinar.

Ova njegova konstatacija izavala je veliki broj komentara. Dok su jednu bili oduševljeni, drugi nisu mogli da vide nikakvu sličnost između ove dve ličnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter