Izvor: Novosti.rs
04.11.2020 u 14:34
0

MINISTAR OMLADINE I SPORTA PORUČUJE: Srpski sport spreman da odgovori na izazove

TRADICIONALNA sportska manifestacija Sajam sporta simbolično je održana danas, po sedmi put, u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić simbolično je otvorio ovogodišnji Sajam sporta, istakavši da srpski sport neće stati, već će spremno odgovoriti na sve izazove.

– Danas smo ovde da pošaljemo poruku snage i spremnosti srpskog sistema sporta da nastavi svoj put uspeha. Nikada nismo i nikada nećemo tražiti opravdanja za odustajanje. Izazov, ma koliko veliki, za nas je uvek bio samo motiv da uložimo još veću snagu i energiju da ga prevaziđemo“, rekao je Udovičić.

IZBORI U AMERICI

UŽIVO IZBORI U SAD! Iz časa u čas sa birališta širom Amerike (FOTO, VIDEO)

ZAUSTAVLJENO BROJANJE GLASOVA! TRAMP PORUČIO: Vodili smo, a onda je sve stalo, obratićemo se Vrhovnom sudu

TRAMP SRBIJI DONOSI NOVAC I NOVA RADNA MESTA

Kako je naveo, i danas, kao najveća sportska porodica, znamo, umemo i možemo da ostanemo jaki i rešeni da nastavimo da pobeđujemo, da budemo lideri i snaga naše Srbije.

– Zato, siguran da znamo put, odgovorni i predani nastavljamo da se borimo, da pobeđujemo, da pomeramo granice, da pozivamo sve da budu deo našeg sistema i da zajedno budemo najjači tim Srbije koji pobeđuje”, izjavio je Udovičić.

Specijalni gost na Sajmu bio je predsednik Svetske rvačke federacije i član MOK-a Nenad Lalović, a sve prisutne pozdravili su i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, prvi čovek Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović i direktorka Antidoping agencije Republike Srbije prof. dr Milica Vukašinović-Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter