Izvor: Tanjug
04.11.2020 u 21:40
0

POTVRĐENA OPTUŽNICA: Još jedan bivši pripadnik OVK ide u Hag sutra!

Potvrđeno večeras

O OVOME SE PRIČA:

POTVRĐENO! Patrijarh Irinej pozitivan na Kovid 19

TRAŽE PREKID BROJANJA GLASOVA: Štab američkog predsednika Donalda Trampa objavio da je podneo tužbu!

POŽAR U VINČI: Gori dom četiri porodice!

UHAPŠEN ZLOČINAC: Krasnići poslat u Hag! (VIDEO)

Šef poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje u skupštini privremenih prištinskih institucija Redžep Seljimi izjavio je večeras da je Specijalni sud protiv njega podigao i potvrdio optužnicu, na osnovu koje će u četvrtak da otputuje u Hag.

Seljimi je preneo da su ga večeras iz Specijalizovanih veća obavestili da postoji potvrđena optužnica protiv njega.

– Sutra ću otputovati u Hag da bih se pre svega suočio sa ovim izazovom koji je postavljen Oslobodilackoj vojsci Kosova. Bio sam vojnik i ideal te slavne vojske je nada mnom, nad svima, nad svime – napisao je Seljimi na Fejsbuku.

Prethodno danas, Euleks je po nalogu Specijalnog suda uhapsio Jakupa Krasnićija, portparola tzv. Oslobodilacke vojske Kosova.

Njegov advokat Valon Hasani rekao je posle hapšenja da se u toku dana očekuje prebacivanje njegovog klijenta u Hag, kao i da je potvrđena optužnica Specijalnog suda protiv Krasnićija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter