Izvor: Telegraf.rs
04.11.2020 u 23:10
0

KOMPLETIRANO 3. KOLO, DOČEKANA OSVETA: Veče Gudelja i Sevilje, Mesi se provukao

Liga šampiona

O OVOME SE PRIČA:

POTVRĐENO! Patrijarh Irinej pozitivan na Kovid 19

TRAŽE PREKID BROJANJA GLASOVA: Štab američkog predsednika Donalda Trampa objavio da je podneo tužbu!

POŽAR U VINČI: Gori dom četiri porodice!

UHAPŠEN ZLOČINAC: Krasnići poslat u Hag! (VIDEO)

Dočekao je RB Lajpcig da se osveti Pari Sen Žermenu za letošnju eliminaciju u polufinalu Lige šampiona u Lisabonu, a drugi poraz u tri utakmice za „Svece“ mogao bi da košta posla Tomasa Tuhela.

Jer posle poraza u Nemačkoj od 2:1 šampionu Francuske sada visi plasman u narednu fazu u grupi sa Lajpcigom i Junajtedom, bez obzira što u sledećem kolu ima šansu za popravni protiv istog rivala na Parku prinčeva.

Imao je PSŽ sv eu prvih pola sata. Poveo na vreme preko Di Marije u 6. minutu.

U grupi G Barselona i Juventus su opravdali uloge favorita. Katalonci su na Nou Kampu savladali Dinamo iz Kijeva sa 2:1, ali uz dosta sreće i raspoloženog Ter Štegena koji je odbranama do ludila dovodio fudbalere iz Ukrajine. Strašno je Nemac branio, skinuo nekoliko zicera Cigankovu i ekipi iz Kijeva.

Lionel Mesi je sa bele tačke u 5. minutu doveo Barsu u prednost, a svaku dilemu oko pitanja pobednika razrešio je Đerar Pike u 65. minutu na pas mladog Ansu Fatija. Uporne goste je u život vratio kapiten Cigankov koji je smanjio rezultat u 75. minutu, ali snage za poptuni preokret nije bilo.

PROČITAJTE JOŠ

NA METI NOVOG KLANA? Alajbegoviću se lekari BORE za ŽIVOT, izrešetan TREĆI PUT ove godine!

SITUACIJA U SRBIJI SVE GORA! Reagovao Štab za vanredne situacije, OVO su HITNE MERE

PREMINUO KOŠARKAŠ! NBA u suzama! (VIDEO)

Barsa je posle ovog trijumfa stoprocentna u svojoj grupi sa devet bodova iz tri utakmice i gol-razlikom 9:2, a drugo mesto je rezervisano za Juventus koji se rutinski prošetao kroz Budimpeštu i porazio Ferencvaroš sa 4:1. Po dva gola Alvara Morate i Paula Dibale, uz dva kiksa domaćih fudbalera bili su dovoljna „Staroj dami“ da upiše još jednu pobedu koju nije zasenio ni utešni gol Bolija u 90. minutu.

Velike pobede zabeležili su ove večeri i Čelsi i Sevilja koji gospodare poretkom u grupi E. Londonski tim je na Stamfordu rutinski porazio Ren (3.0) uz dva gola sa penala skupocenog TimaVernera i jedan rezeviste Temija Abrahama koji je dobio šansu da bude starter.

Mnogo impresivnije je izgledala Sevilja koja je sa Nemanjom Gudeljom u timu preokrenula rezultat protiv Krasnodara i upisala pobedu 3:2 (0:2). Rezultat posebno dobija na težini ako se zna da su domaći celo drugo poluvreme odgirali sa igračem manje zbog isključenja Hezusa Navasa.

Krasnodar je lako došao do dva gola prednosti za samo tri minuta, strelci su bili Šapi Sulejmanov iz slobodnjaka u 17. i Markus Berg iz penala u 20. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter