Izvor: Happy BSC
05.11.2020 u 19:57
0

JAKOVLJEVIĆ UPUTIO APEL „Javni akvarijum i tropikarijum ne može da opstane bez posetilaca, ovde sistem jedan po jedan pada“ (VIDEO)

Branislav Jakovljević je uputio apel da se pomogne opstanak više od 3.000 jedinki divljih vrsta riba, gmizavaca i drugih životinja u Javnom akvarijumu i tropikarijumu u Beogradu, koje usled nemogućnosti rada sa posetiocima, nemaju dovoljno sredstava za ishranu i preživljavanje životinja.

– Pre nekoliko dana smo uputili  diskretan apel. Javni akvarijum i tropikarijum ne može da opstane bez posetilaca, organizovanih dečijih poseta koji su bili osnova neke naše priče. Ovde sistem, jedan po jedan počinje da pada, fali oprema, nedostaje i hrana za životinje nedostaje. Preko 80 procenata životinja koje se nalaze ovde je udomljeno. Mi smo svojevrsni azil – rekao je on, te dodao.

OVO MORATE DA ZNATE:

ZARAŽENI ĆE BITI SLATI I VAN BEOGRADA: Bolnice u prestonici skoro pune obolelima od korone, traži se ALTERNATIVNI smeštaj

Vojni avion sa Tačijem i Veseljijem krenuo u Hag

TELO U FAZI RASPADANJA PRONAĐENO U STANU: Komšijer zgrožene, kažu da se NEPRIJATAN MIRIS osećao danima

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 2.181 novozaraženi, 11 preminulih! Raste broj pacijenata na respiratorima

– Situacja je alarmantna. Mi funkcionišemo od dana do dana. Veliki je prostor, poštujemo sve mere, nosimo maske. Nadamo se da će posetioci početi da dolaze u većem broju – dodaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter