Izvor: Novosti
11.11.2021 u 07:47
0

MITROVIĆ: SVI ŽIVIMO ZA TU UTAKMICU!

Fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović rekao je da bi pobeda protiv Katara bila dobra uvertira pred odlučujući meč protiv Portugala u kvalifikacijama za Mundijal 2022. godine.

Srbija u četvrtak od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje Katar u prijateljskom meču.

PROČITAJTE JOŠ:

-Od dolaska Mistera na čelo reprezentacije, uvek je apostrofirao da igramo napadački fudbal i da igramo na gol više. Tako smo igrali svaku utakmicu i zbog toga smo možda i primali nekada više golova. Mislim da je bitna stavka da „zadržimo nulu“ protiv Katara zbog samopouzdanja za nedeljnu utakmicu. Najvažnije je da mi pokažemo našu igru iz prethodnih utakmica i da dođemo do dobrog rezultata, rekao je Mitrović na video konferenciji za medije.

Defanzivac Srbije istakao je da svi žive za nedeljni meč protiv Portugalaca u Lisabonu.

Svi živimo za tu utakmicu u nedelju, oni koji budu igrali daće maksimum da odrade ono što Mister zahteva od njih. Što se tiče utakmce protiv Katara, ući ćemo maksimalno, pokazaćemo svoj kvalitet i igru na koju uvek računamo da bude lepa i da ćemo pobediti i otići u pravoj pozitivnoj atmosferi u Portugal.

Mitrović se nada i velikom broju navijača na „Marakani“.

-Prethodnim partijama u državnom dresu zaslužili smo da imamo veliku podršku sutra. Ona nam uvek znači, jer sve što radimo radimo zbog navijača, zbog njih se igra fudbal. Želimo njih da usrećimo i da ispunimo krajnji cilj, zaključio je Mitrović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter