Izvor: ALO
11.11.2021 u 10:44
0

VELIKO POJAČANJE STIŽE ZA CRVENO -BELE

Crveno-beli dogovaraju prvo pojačanje.

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko razmišlja o duelu sa Ludogorecom u petom kolu grupne faze Lige Evrope. Meč protiv bugarskog šampiona u mnogome će odrediti sudbinu crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:MITROVIĆ: SVI ŽIVIMO ZA TU UTAKMICU!

Na „Marakani“ se već prave planovi za predstojeću zimu, naročito kada je u pitanju prelazni rok. Očigledno da su shvatili odgovorni u Ljutice Bogdana da je potrebno „zakrpiti“ goruće pozicije.

 Milan Rodić će tako konačno dobiti alternativu na levom beku. Novo, staro lice na „Marakani“ biće Luis Ibanjez (33), nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba, a sada član Zvezdine filijale – Grafičara.

Bilo je jasno da dolazak omalenog Argentinca na Senjak znači da bi vrlo verovatno mogao da pojača crveno-bele u bliskoj budućnosti. Očigledno da je šest meseci u Grafičaru bilo samo da se Ibanjez vrati u ritam i podigne formu.

Crveno-belima je hitno potrebna B opcija i neko ko može da rastereti Rodića. Sada će crveno-beli to i dobiti. Lućo ima ugovor sa Grafosima do leta 2023. godine, tako da Zvezda ne mora da brine.

Ove sezone Ibanjez je odigrao 13 utakmica u Prvoj ligi Srbije, postigao je dva gola i namestio jedan. Član Zvezde bio je u sezoni 2015/16, odigrao 37 utakmica i ostvario „dabl-dabl“ sa 11 golov i čak 15 asistencija. „U džepu“ ima šampionsku titulu sa crveno-belima i čak 11 trofeja sa Dinamom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter