Izvor: Alo.rs
13.11.2020 u 10:14
0

ORLOVIMA TREBA SREĆA: Ima nade za srpski fudbal! Žreb je SEDMOG decembra

Kvalifikacije za SP u Kataru 2022. počinju u martu 2021, tačan datum 24. mart, dok je kraj predviđen za 16. novembar.

Evropsko prvenstvo je iza nas, ustvari ispred nas, 2021, ali je za Orlove završena priča, pošto su u finalu baraža poraženi od Škotske u Beogradu (1:1, 4:5 jedanaesterci), pa neće videti Glazgov i London, gde su mogli da igraju u D grupi sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom.

Ispred nas, tačnije Orlova, je Mondijal u Kataru 2022.

Zvuči čudno, ali to su Orlovi čekali.

Zašto? Zato što su se u 21. veku tri puta plasirali na Mondijal (2006, 2010, 2018), a na EP nijednom!

Paradoks, i to kakav, jer se na SP mnogo teže kvalifikovati kroz kvalifikacije. Ali, eto, Ilija Petković, Radomir Antić i Slavoljub Muslin uspeli su nacionalni tim tri puta da odvedu na najveću svetsku smotru.

DAN POSLE FIJASKA

DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON DEBAKLA ORLOVA: Mitrović nas spasao bruke na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

SRAMNO! KOMŠIJE NAS OPET ISMEVAJU: OPET ĆE NAS SRBI GLEDATI NA TV

PROPUŠTENA ISTORIJSKA ŠANSA! ORLOVI ŠOKIRALI PORAZOM: Zavrteće Vam se u glavi od nula koje su izgubili

Kvalifikacije za SP u Kataru 2022. počinju u martu 2021, tačan datum 24. mart, dok je kraj predviđen za 16. novembar. Igraće se u četiri termina.

Žreb je zakazan za 7. decembar u Dohi, a po trenutnoj FIFA listi Srbija će biti u drugom šeširu.

Na Mondijal će pobednici deset grupa. Još jednu priliku imaće deset drugoplasiranih selekcija i dva najbolja tima iz Lige nacija, koja se nisu kroz kvalifikacije plasirala na završnu smotru.

Navedenih 12 selekcija biće podeljeno u tri grupe, igraće se po principu polufinala i finala, a tri pobednika će na SP 2022.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter