Izvor: telegraf
13.11.2020 u 12:50
0

Vučić najavio velike promene u srpskom fudbalu posle debakla Orlova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je neuspeh reprezentacije Srbije u fudbalu, koja se nije plasirala na EURO ni posle 20 godina, pošto je ispala od Škotske u finalu baraža na penala.

I dok je pričao o drugim temama, Vučić je provukao rečenica koji se mogu protumačiti kao poruka zbog neuspeha fudbalera.

– Vidite da ne možemo da budemo ni među 24 zemlje u šutiranju lopte nogom. Svako od nas zna bolje, pa bismo izveli i bolji sastav i bolje igrače… – rekao je Vučić, a zatim se konkretno osvrnuo na sam meč i šta je u planu kada je u pitanju uloga države u fudbalu i ostalim sportovima.

– Gledao sa sam, žao mi je, ali tu imam neke druge vesti koje će biti dobre za neke ljude. Nama je posao da dugoročno promenimo te stvari. Pre šest godina imali smo blatnjave terene, sada imamo travu, moramo da izgradimo nove stadione, da dovedemo publiku na stadione, da izgradimo drugačiju i ozbiljniju organizaciju, moraćemo da popravimo struku, mnogo toga moramo da uradimo, ali uložićemo u pre svega u infrestrukturu, koja je od presudnog značaja za budućnost – najavio je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter