Izvor: Kurir.rs
15.11.2020 u 20:20
0

MIHAJLOVIĆ OTKRIO KAKO BORIO PROTIV LEUKEMIJE: Nije važno učestvovati, važno je POBEDITI!

Siniša Mihajlović legendarni srpski fudbaler, a sad trener Bolonje gostovao je na italijanskoj televiziji gde je govorio o borbi protiv leukemije.

PROČITAJTE I OVO

NOVE MERE PROTIV KORONE Evo šta je odlučila Vlada Srbije! (VIDEO)

VUČIĆ: Nema zatvaranja granica sa Srpskom i BiH

NEDELJNI HOROSKOP Lavovima sledi neverovatna promena, a kod Rakova funkcioniše samo ljubav!

Miha je istakao da je bio ubeđen da će  se  izboriti sa opakom bolešću koja mu je dijagnostifikovana 2019. godine.

„Nikad mi životna parola nije bila važno je učestvovati. Tako sam pristupio i ovoj borbi sa leukemijom. Nikad nisam razmišljao o opciji da neću pobediti. Na samom početku sam rekao sebi da ne mogu da izgubim, da ne smem. U oktobru sam bio na kontroli, sad je sve kako treba. Podrška porodice i navijača mi je dala veliku snagu. To je bilo ono što me je nosilo. Rekao sam sebi da ne smem da izneverim te ljude“, rekao je nekadašnji selektor Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter