Izvor: Kurir.rs
16.11.2020 u 20:34
0

SKANDAL! Delije prekinule utakmicu! Vođe držale govor igračima

Grupa navijača Crvene zvezde prekinula je na kratko duel šesnaestine finala Kupa Srbije u kojem su crveno-beli fudbaleri posle velikog prekreta savladali Zlatibor 4:2.

PROČITAJTE I OVO

UMRO REDITELJ TESNE KOŽE: Čuveni Mića Milošević preminuo od korona virusa

TRAMP IM OTVORIO OČI! Amerikanci se izvinjavaju Srbima za sve Bajdenove izjave! (VIDEO)

UŽAS! Teška saobraćajna nesreća u Beogradu! (FOTO)

EKSKLUZIVNO! EPIDEMIOLOG KON: Imamo nalet korona virusa! Ovo je vreme akutnih respiratornih infekcija! (VIDEO)

Pred izlazak igrača na teren u drugom poluvremenu, Vladimir Šavija je okupio igrače i održao im govor. Blizu je bio i trener Dejan Stanković, ali i Milan Borjan, koji je smirivao Šaviju, dok je on govorio okupljenim fudbalerima.

SAZNAJTE JOŠ

VUČIĆ KOD MARIĆA! Senzacionalna „Ćirilica“ u 21:00!

EKSKLUZIVNO! MINISTAR RUŽIĆ: Nema mesta panici! Ovo je plan borbe za borbu protiv korone u prosveti! (VIDEO)

Predsednik Narodne skupštine Ivice Dačića primio ambasadora Republike Slovenije u RS Damjana Berganta

Njih oko dvadesetak došlo je na poluvremenu na atletsku stazu, da bi u 50. minutu, dok je Zvezda gubila sa 0:1 golom Vasilija Janjića, rešili da na kratko uđu na teren.




Za to vreme kod klupe domaćina su Borjan i Stanković smirivali Šaviju, koji je potom zagrlio trenera Zvezde i otišao sa terena.




Nezvanično, navijači Crvene zvezde sve to su uradili kako bi obeležili desetu godišnjicu smrti velikog navijača Crvene zvezde, Branislava Zeljkovića „Zelje“, koji je preminuo baš 16. novembra i čiji je lik bio na zastavi postavljenoj na severnoj tribini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter