Izvor: tanjug
18.11.2020 u 13:48
0

CRNO-BELI DOČEKUJU HUVENTUD Premijera novog sistema odbrane

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je najvažanije da njegov tim bude regenerisan i koncentrisan u sutrašnjem duelu protiv Huventuda.

Crno-beli će sutra do 20.30 u odloženoj utakmici 6. kola Evrokupa dočekati španski tim u hali sportova „Ranko Žeravica“.

SAZNAJTE JOŠ

IZBOR MAGAZINA „PIPL“ Glumac najseksi muškarac sveta u 2020.

MEČ ZA OPSTANAK Orlovi večeras protiv Rusije (VIDEO)

CRNA NOĆ NEMAČKOG FUDBALA Selektor razbijen posle španskih 6:0 (FOTO, VIDEO)

– Najvažnije je da se maksimalno koncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija – rekao je Filipovski za klupski sajt.

Na sinoćnjem meču protiv Uniksa u tim Partizana vratio se Vilijam Mozli, koji navodi da duel sa španskim timom neće biti lak.

– Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meć – istakao je Mozli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter