Izvor: Novosti.rs
23.11.2020 u 09:34
0

MILAN GAJIĆ JASAN: Zvezda igra lepo, idemo ka našem cilju

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić izjavio je da je najbitnije što je njegova ekipa osvojila tri boda na gostovanju Vojvodini.

Crveno-beli su sinoć na „Karađorđu“ pobedili 2:0 u 15. kolu Superlige, a Gajić je bio strelac prvog gola.

„Jedan veoma težak meč, ali smo znali šta nas očekuje. Vojvodina se opravdano nalazi u samom vrhu tabele našeg prvenstva. Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu i znali smo da će biti teško. Iskreno bilo je i veoma hladno, malo smo se smrzli na početku meča, ali ono što je najbitnije su nova tri boda. Polako idemo ka našem cilju, postižemo golove, igramo dobro i lepo. Nismo samo pobede važne, već i način na koji pobeđujemo“, rekao je Gajić posle meča.

PROČITAJTE JOŠ…

OGLASIO SE PUTIN: Neću da čestitam Bajdenu!

DODIK: Icko je totalno izgubio kompas! Ne može on nama ništa da nametne!

OHRABRUJUĆE VESTI: Vakcina protiv korone za manje od JEDNOG EVRA?

NOVE PROVOKACIJE: Na tabli na ulazu u Gračanicu, napisano OVK!

Tim Dejana Stankovića u četvrtak očekuje utakmica 4. kola Lige Evrope i gostovanje ekipi Genta u Belgiji.

Kao i pred svaku evropsku utakmicu, znamo da je naš cilj da prezimimo u Evropi i daćemo maksimum da to i uradimo. Sa druge strane, gostovanje ekipi Genta je još jedan korak ka tome i prilika da se pobedom približimo tom cilju. U Belgiji nas očekuje teška utakmica, videli smo u prošlom meču o kakvoj se ekipi radi. Pre svega je važno da se dobro odmorimo, spremimo i odemo tamo da napravimo rezultat“, zaključio je Gajić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter