Izvor: Blic.rs
23.11.2020 u 10:55
0

ŠIROM SRPSKE POČINJE VAKCINACIJA!

Sutra počinje vakcinacija protiv gripa širom Republike Srpske, rekao je direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković.

On apeluje na sve građane da se pridržavaju svih mera, naročito sada kada budu dolazili da prime vakcinu, piše Srpskainfo.

– Vakcina je četverovalentna i štiti od četiri soja gripa, a koristi se širom sveta. Domovima zdravlja je distribuisano 20.000 vakcina za obavezno vakcinisanje protiv gripa – rekao je Zeljković.

Određeni hronični bolesnici imaju pravo da je prime, kao i zaposleni na infektivnim klinikama.

SVE O SPORTU

MILAN GAJIĆ JASAN: Zvezda igra lepo, idemo ka našem cilju

LUKA JOVIĆ NEMA SREĆE: Ponovo na udaru španskih medija

KRALJ BELOG SPORTA U ČUDU: Obavezna vakcina pred Australijan open? Nisam upoznat…

MIHA OTKRIO KAKVU JE KAZNU SPREMIO ZA IGRAČA BOLONJE: Italija ne prestaje da se smeje

Za sve one koji žele da se vakcinišu dobrovoljno to mogu da to urade u Institutu za javno zdravstvo svaki dan od osam do 16. Cena je 26 KM.

Vakcinu ne mogu da prime pacijenti koji imaju temperaturu, kao i oni koji su u izolaciji.

U Institutu za javno zdravstvo RS, obezbeđeno je 5.000 vakcina za komercijalno vakcinisanje protiv sezonskog gripa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter