Izvor: Tanjug
25.11.2020 u 11:34
0

KORONA NE JENJAVA: Od testiranih 406 uzoraka na korona virus potvrđeno 118

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirano je 406 uzoraka na prisustvo virusa korona, od kojih je 118 bilo pozitivno, dok je pet pacijenata preminulo.

Prema podacima Kliničkog centra, tokom noći utvrđeno je 90 pozitivnih uzoraka iz Kantona Sarajevo, pet iz Goražda, četiri iz Maglaja, po tri iz Žepča, Kaknja i Prače, po dva iz Kiseljaka i Kreševa, te po jedan iz Vareša, Breze i Ustikoline.

SVE O SPORTU

SVE DELIJE ZANIMALA SAMO JEDNA STVAR: TERZIĆ PROGOVORIO o Marinu i Dragoviću

CRVENO-BELI U BELGIJU PUTUJU ZNATNO OSLABLJENI

BOGDANOVIĆ PODIGAO NEVEROVATNU PRAŠINU: Novi saigrači poludeli za Bogdanom, progovorili i srpski (FOTO)

U Kliničkom centru je hospitalizovano 256 bolesnika sa dijagnozom Covid-19, od kojih su 33 sa teškom kliničkom slikom u intenzivnoj nezi.

Na virus korona pozitivno je 125 zaposlenih u Kliničkom centru, a 64 su u izolaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakš pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter