Izvor: Blic.rs
25.11.2020 u 20:04
0

Maradona je zbog NOLETA GLEDAO TENIS: Čestitke mali, ti si VEĆ ŠAMPION!

Svet je ostao bez Maradone, napustio nas je taj kočoperni, neponovljivi fudbalski mađioničar, idol, ikona. Zabavljač. Voleo je, osim fudbala, i tenis, zavoleo je momka iz Srbije koji je poremetio „nacrtani“ svetski poredak, duealitet Nadala i Federera.

Iako je često umeo da kaže da je Švajcarac najveći svih vremena, tu nije pravio pitanje, temperament mu se poklapao sa Novakovim, naravno, što nikad nije propuštao da pomene – iznad svega je gajio neizmerno veliko poštovanje i divljenje prema Srbinu kao igraču.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENI maloletnici koji su UKRALI KUTIJU u kojoj se nalazio novac za LEČENJE MALE ANIKE!

Siniša Mali POTPISAO UGOVOR ZA IZGRADNJU PUTA NIŠ-MERDARE!

Uhapšen Vlada Japanac! Pokušao da POBEGNE prilikom HAPŠENJA!

Sretali su se nekoliko puta, na „Novakovom terenu“, na turnirima, čak i na treninzima, nekad je dolazio na mečeve samo da bi gledao našeg asa.

– Novak Đoković je fenomen, ali za mene postoji samo jedan broj jedan – Rodžer Federer. On je apsolutni broj 1 – rekao je Maradona. 

Novakov karijerni put je ono što ga je zaista impresioniralo, zadivilo, jer nije bio lak i jednostavan kao mnogim asovima njegovog ranga. Maradona je znao da je Nole išao težim putem do vrha.

– Novak mi je pričao da je trenirao po mestima gde padaju bombe, pa je morao ići trenirati na druga mesta. Ako bombe padaju levo, on trenira desno. To mi je bilo neverovatno i to uvek pričam s velikim ponosom. Uverio sam se da ga slava nije promenila – rekao je „El Pibe“ svojevremeno za Novaka.

Za Đokovića nije navijao jedino kada je Srbin igrao protiv Argentinaca, kao skoro sa Švarcmanom u finalu Rima. Tada je poslao poruku svom zemljaku.

SVE O KORONI

ODLUKA O NADZORU ZA PRAZNIKE Tiodorović: Nema potrebe za policijskim časom (VIDEO)

OBORENI SVI CRNI REKORDI! Nikada više zaraženih i preminulih, a u ovom gradovima je najgore!

Raste broj zaraženih među korisnicima ustanova socijalne zaštite

– Čestitke, mali! Igraš na odbojkaškoj mreži i sada si u finalu. Za mene, ti si već šampion – napisao je Maradona Švarcmanu.

Voleo je život, pesmu, boemski je provodio dane i noći… Jedan jedini, Dijego Maradona.

Srbija će ga pamtiti, ostala je neraskidiva veza arentinskog asa i našeg sporta. Krenulo je sa aplauzima na Marakani 1982. godine, nastavilo se sa saradnjom sa Emirom Kusturicom, poznanastvom i druženjem sa Novakom… Pre četiri godine je na poklon od Fudbalskog kluba Crvena zvezda dobio dres sa svojim prezimenom i njegovom desetkom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter