Izvor: ALO
12.11.2021 u 15:33
0

PRVA OBJAVA NAKON SAHRANE: Sva patnja udovice Marinka Rokvića stala je u jednu rečenicu (FOTO)

Proslavljeni pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Supruga Marinka Rokvića, Slavica i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog voljenog supruga više nema, a sada se nakon sahrane oglasila potresnom potresnom porukom koja slama srca.

Naime, Slavica je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Marinkom na kojoj su oboje nasmejani, a uz to i potresne reči.

PROČITAJTE JOŠ„MOMENTI KAO OVI“: Bojana Rodić podelila emotivne trenutke sa Mirkom i bebom! (FOTO)

– Jutro, to sumorno subotnje jutro. Tišina, koja ne umiruje već razdire grudi. Srce koje od bola savija leđa, s mukom se ispravljam i mislim da pobedu nosim. A koga sam pobedila? Skrhana u trenu u meni puca svaki atom postojanja, ludilo koje preti da nadjača razum. Tuga koja me bez pitanja uvlači u svoje skute. Osećaj borbe jenjava i gubi se u daljini. Smiraj, a da li je? Samo na tren i on se gubi. Poraz, patnja, očaj, neverica, nedostatak vazduha…Svetlost koja podiže i plaši. Svest koju ne priznajem jer surovim grčenjem iskrivljuje i kvasi mi lice. Boli i odjednom znam da se sa njom nosim. Nije smrt kad umireš. Već kad voliš nekog, a bez njega ostaješ. Kad sve u tebi utihne, a ti i dalje dišeš, živiš,… Stid zbog slabosti koja nadjačava. Pred tobom zavezanih ruku stojim, nemoćna da priznam poraz. A ti u postelji uzvišen, veličanstven, dostojanstven sa osmehom na licu usnulog i slobodnog poput ptice sa likom svetačkih nijansi. Zagledan u daljinu do koje ne mogu da doprem. I onda kao da čujem tvoje reči: “Slavuju, ne tuguj radosna budi”. Pokušavam dušo, radost u bolu da tražim. Izvini, želela bih, ali je ne pronalazim – napisala je Slavica na Instagramu.

Podsetimo, Proslavljeni pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, a članovi porodice, prijatelji, kolege i predstavnici najvišeg državnog vrha na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem ispratili su ga juče na večni počinak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter