Izvor: KURIR
12.11.2021 u 17:26
0

“ONA JE U JAKOM TEŠKOM STANJU”: Kolege progovorile o Meriminom zdravlju, Lepa Lukić briznula u PLAČ!

Osim porodice Merimi punu podršku daju i kolege

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Pevačica Merima Njegomir nedavno je otkrila da se bori sa teškom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ„MOMENTI KAO OVI“: Bojana Rodić podelila emotivne trenutke sa Mirkom i bebom! (FOTO)

Osim porodice Merimi punu podršku daju i kolege, a među prvima se oglasila Lepa Lukić, koja je pred kamerama briznula u plač.

– Čula sam, mnogo mi je teško. Nju najviše volim sa estrade. Zvala sam njenog sina, nisam mogla da se suzdržim i plakala sam. Njen sin mi je rekao da je ne zovem, ako ne mogu da se suzdržim od plakanja – rekla je Lepa za jednu televiziju.

– Psihički je dobro, ovako je na terapiji. Ja verujem da će se ona izvući – otkrila je Lepa Lukić.

Poznati kompozitor Miša Mijatović u kontaktu je sa Meriminom porodicom od kada je čuo za tužnu vest.

– I ona je sada u jako teškom stanju, mi se svi nadamo da će se izboriti, ali je identična situacija. Poslednje što sam čuo od njene porodice je da je na hemoterapiji i da se za sada bori – otkrio je Miša.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter