Izvor: TELEGRAF.RS
12.11.2021 u 22:15
0

„MISLI I OSEĆANJA ZADRŽAĆU U DUBINI SVOGA SRCA“: Potresna ispovest sina Marinka Rokvića, dan nakon sahrane!

Bol i tuga su veliki, ali je i ponos i radost jer smo imali njega.

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Pevač Marinko Rokvić sahranjen je 11. novembra na Novom bežanijskom groblju, a njegov sin Marko Rokvić, dan nakon sahrane, rastužio je sve rečima koje bole.

Marinkov najmlađi sin je na Instagramu podelio očevu fotografiju i uz to napisao emotivnu poruku koja slama srce.

PROČITAJTE JOŠ„MOMENTI KAO OVI“: Bojana Rodić podelila emotivne trenutke sa Mirkom i bebom! (FOTO)

– Osećanja i misli zadržaću za sebe, u dubini svoga srca. Želim samo da se zahvalim svima vama koji danima šaljete podršku i ljubav mojoj porodici i meni – počeo je objavu Marinkov sin.

 

– Bol i tuga su veliki, ali je i ponos i radost jer smo imali njega. Uvek će živeti kroz nas. Marine moj, voli te zauvek tvoj Maćun – poručio je Marko i ispod objave nizali su komentari u kojima su se nizale poruke podrške porodici Rokvić.

Podsetimo, Marinko je preminuo 6. novembra u Beogradu, u 68. godini, nakon teške borbe s kancerom pankreasa.

Rokvića je, pored porodice, na večni počinak ispretilo nekoliko stotina ljudi, među kojima su bili, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Vanja Udovičić, Bratislav Gašić, Jelena Karleuša, Ivica Dačić, Olivera Kovačević, Halid Muslimović, Aleksandra i Filip Zivojinović, Miša Mijatović, Željko Samardžić, Marko Kešelj, Ćana, Biljana i Aca Jevtić, Mitar Mirić, Čeda Marković, Aca Sofronijević, Nada Topčagić, Ljubiša Pavković, Igor i Dragan Kojić…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter