Izvor: tanjug
13.11.2021 u 10:28
0

PAKISTAN: U bombaškom napadu ubijena dvojica policajaca

Dva pakistanska policajaca ubijena su nakon što je danas eksplodirala bomba na putu u blizini granice sa Avganistanom, saopštile su lokalne vlasti.

Šef lokalne policije u okrugu Badžub rekao je da su dvojica policajaca, koji su bili na dužnosti u blizini Ragan Dama, ubijeni kada su napadači daljinski aktivirali bombu. 

PROČITAJTE JOŠ: PUTIN: Vežbe NATO u Crnom moru ozbiljan izazov za Rusiju

On je rekao da je potraga za ubicama u toku.

Zasad niko nije preuzeo odgovornost za napad koji se dogodio u severozapadnoj provinciji Hiber Pahtunkva.

Badžub je bio utočište za militantnu grupu Terek-e-Taliban Pakistan (TTP), odnosno, pakistanske talibane, sve dok oblast nije očišćena od militanata u vojnim operacijama prethodnih godina.

PROČITAJTE JOŠ: KATAKLIZMA U AUSTRALIJI! Padavine izazvale izlivanje reka, upozorenje na još opasnije vreme

TTP je bio umešan u napade na bezbednosne snage u prošlosti, ali ta grupa je trenutno u mirovnim pregovorima sa vladom.

U utorak je proglašeno jednomesečno primirje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter