Izvor: Alo.rs
30.11.2020 u 12:12
0

NAPADAČ PUŠTEN IZ BOLNICE: Ožegović otkrio detalje teške bitke sa koronom

Vest da je fudbaler Ognjen Ožegović u bolnici zabrinula je celu Srbiju. Stanje se popravilo

Stigla je dobra vest… Bivši napadač Partizana i Zvezde je bolje.

– Hvala Bogu, dobro sam, hvala što brinete – rekao je Ožegović za medije.

Nastavio je u istom ritmu.

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao Maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

– Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo – dodao je napadač.

Borba nije bila laka.

– Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje – zaključio je Ognjen Ožegović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter