Izvor: BLIC
13.11.2021 u 15:06
0

„ONI SU POTPUNO DRUGA DECA!“: Tanja Savić sa suzama u očima progovorila o sinovima, a potom izgovorila nešto što će rasplakati svaku majku!

Tanja je u junu ove godine naslednike dovela u Srbiju iz Australije, gde su prethodnih godinu dana proveli sa ocem Dušanom, koji ih je tamo odveo bez pevačicinog znanja

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ ĆETKOVIĆ O SVOM BOLU: Imam veliki OŽILJAK na duši

Pevačica Tanja Savić nije mogla da suzbije emocije dok je govorila o sinovima Đorđu i Maksimu, koji su nakon više od godinu dana razdvojenosti ponovo sa njom u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: Oglasila se ćerka Jovana Marića: STRAŠNO JE ŠTA SU MU URADILI

Ona je sada sa suzama u očima pričala o tome da li Maksim i Đorđe imaju talenta za muziku, kao i o tome koliko su se promenili otkako su ponovo u Srbiji. 

– Oni su potpuno druga deca. Topliji su, društveniji, imaju sve ono što odlikuje nas Srbe, ja sam kao majka preponosna da su se konačno opustili  – rekla je Tanja potpuno iskreno.

Podsetimo, Tanja je u junu ove godine naslednike dovela u Srbiju iz Australije, gde su prethodnih godinu dana proveli sa ocem Dušanom, koji ih je tamo odveo bez pevačicinog znanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter